Slotenmaker Daniel

EEN DUIDELIJKE WEBSITE EN GOEDE SEO ONDERSCHEIDT SLOTENMAKER DANIEL VAN DE MASSA

DE UITDAGING

De slotenmakerindustrie is een hard wereldje vol concurrentie. Zoek gerust even ‘slotenmaker’ op en u weet meteen hoe het zit. Wist u dat een slotenmaker door de zware concurrentie algauw meer dan 10 euro betaalt voor een klik op zijn zoekadvertentie? Een website die een bezoeker over de (spreekwoordelijke) vloer krijgt, moet dus overtuigen. Ook Slotenmaker Daniel wilde zijn rendement zo optimaal mogelijk maken en zette daarom in op een website die doet wat moet. Laat dat nu net onze specialiteit zijn!

DE AANPAK

Ontwerpia weet wat de kracht is van overtuigend webdesign. Een must voor Slotenmaker Daniel. We ontwierpen daarom een website die meteen de aandacht trekt, want bezoekers worden al bovenaan het scherm rechtstreeks aangesproken. Zo kunnen ze makkelijk en snel contact leggen met de slotenmaker, bijvoorbeeld voor een dringende depannage. Nu, Ontwerpia zou Ontwerpia niet zijn als we niet gingen voor het beste resultaat. Daarom besteedden we ook bijzondere aandacht aan SEO.

DE OPLOSSING

We maakten niet alleen een responsieve website, maar Ontwerpia creëerde ook landingspagina’s: eentje voor elke gemeente in Vlaanderen. Op die manier verbetert de prestatie van zowel organische als betalende bezoekers. Elke persoon op zoek naar een slotenmaker voelt zich persoonlijk aangesproken. Vanzelfsprekend was alleen de beste SEO-aanpak goed genoeg, met bovendien on-page-SEO. We gaven de website ook een https://-adres, wat een door Google bepaalde rankingfactor is.

HET RESULTAAT

Slotenmakers besteden best wat budget aan SEA. Daarom zijn ook sterke SEO-resultaten belangrijk. Al snel ging www.slotenmakerdaniel.be naar de top vijf in zoekresultaten voor tal van lokale zoekqueries rond ‘slotenmaker + locatie’. Van alle webpagina’s verzonden via de sitemap werd 98% geïndexeerd door Google (meer dan 350 pagina’s).

Conversiepercentage
kliks op telefoon

15%

Groei van organische
websitebezoekers

630%

Indexatiepercentage
van alle pagina’s

98%

Laat ons uw online marketing op de korrel nemen. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.