Online marketing

Richt uw blik op de toekomst: zet in op groei met digitale marketing

Het belang van online marketing

Met online marketing maken we het mensen, en dus klanten, makkelijker. Met ons technisch vernuft en onze slimme marketingaanpak laten we uw bedrijf groeien.

Marketing als motor van commerciële groei

Online marketing is de (missing) link tussen uw bedrijf en uw klanten. Want met online marketing leert u het gedrag en aankoopproces van uw klanten beter te begrijpen. Hoe? Daar komen wij in beeld met onze tracking, analyse en interpretatie van bezoekersgedrag.

Mensen zijn steeds meer online. Daarom passen wij marketing zo toe dat die perfect afgestemd is op klanten van vandaag. We benaderen de juiste klanten op de juiste manier. Zo worden meer relevante bezoekers naar uw website geleid.

We zijn niet zomaar een marketingbureau. We zijn een partner. Net zoals u, zetten ook wij uw klant centraal. We benaderen hem via meerdere kanalen met de juiste content. Zeg hallo tegen een hogere conversie, een betere klantenbinding en uiteindelijk hogere inkomsten.

We zijn niet zomaar een marketingbureau, wij zijn een partner.

Vergroot het bereik op uw doelgroep met :

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Advertenteren in Zoekmachines (PPC)
  • Content Marketing
  • Sociale Media Marketing

Haal meer uit uw marketingbudget

  • Relevante bezoekers vanuit Google met SEO (zoekmachine optimalisatie) en Google Awords (SEA).
  • Grotere naam- en merkbekendheid bij (potentiële) klanten. Zet in op uw status als expert met relevante inhoud.
  • Winstgevende inzichten en rapportering van uw online prestaties.
  • Bereik doelgericht potentiële klanten.

Expert in SEO, PPC, Content en Sociale Media Marketing

De beste resultaten verkrijgt u door volop in te zetten op online marketing. Soms is één tactiek voldoende, vaak is een combinatie beter. Dat zoeken wij voor u uit! Tegelijkertijd verhogen we uw conversie, bezoekersverkeer en uw online zichtbaarheid.

Zoekmachine optimalisatie

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Met onze SEO-aanpak scoort u beter in de zoekmachineresultaten. We leiden zo meer relevante bezoekers naar uw website. Zij blijven dan weer hangen dankzij waardevolle content, want ook dat is goede SEO.

Pay-Per-Click Advertenties

Pay-Per-Click (PPC)-advertenties

U kunt het verkeer naar uw website verhogen door in te zetten op PPC-advertenties. Een interessante tool, want PPC-advertenties zijn flexibel, doelgroepgericht en perfect meetbaar. Klanten op zoek naar uw product haalt u zo makkelijk naar uw website.

Content Marketing

Content Marketing

Goede online marketing betekent inzetten op content marketing. Kwalitatieve content is de beste strategie. Met goede content op uw website geeft u bezoekers unieke inzichten, toegevoegde waarde en nuttige info. Zo creëert u vertrouwen tussen u en uw klant.

Social Media Marketing

Sociale Media Marketing

Sociale media is een krachtig ding. Door de juiste kanalen correct in te zetten, wordt de klant geëngageerd en creëert u een community. We helpen u uw doelgroep te bereiken en uw brand uit te bouwen.

Lead Generation

Content in ruil voor vertrouwen

Goed gedaan, uw website trekt nu bezoekers aan. De volgende stap is anonieme bezoekers omzetten in leads. In ruil voor relevante en authentieke content, kunnen we contactinformatie verzamelen.

+ Inbound Marketing
+ Content Marketing
+ Conversie Optimalisatie
+ Lead Generation
+ Marketing Automation

Maak klanten van bezoekers
Onze experts weten hoe!

Bezoekers omzetten in leads

800%Leads afkomstig van inbound marketing hebben 8 keer meer kans om klant te worden dan leads die aangesproken werden via de klassieke technieken.

90%van de consumenten gebruikt een zoekmachine om informatie op te zoeken.

70%van de mobiele zoekers belt een bedrijf direct

Uw partner in de wondere wereld
van online marketing

De wereld van online marketing is divers. Ontwerpia beschikt over de modernste tools, technieken en strategieën. Wij zetten u centraal, voor een oplossing op maat. Elk lid van ons team is een extensie van uw team, helemaal gericht op uw succes.

We willen u zien groeien.

Een online marketing bureau zoals Ontwerpia is de ideale partner om u een heel nieuw perspectief aan te bieden. We geven nieuw leven aan uw marketinginspanningen, uw imago als merk en uw relaties met uw klanten.

Ontwerpia is alles-in-een. Sommige marketingbureaus doen SEO. Anderen doen content. Nog anderen doen advertenties.

Wij doen het allemaal. We combineren alle aspecten van goede marketing om zo meer leads te creëren. We brengen experts samen en steken onze koppen bij elkaar om het beste plan voor uw bedrijf te bedenken. Binnen uw tijdschema en uw budget. Inderdaad, we’re that good.

Ontwerpia's circle of trust

Vergezel onze klanten en kies ook voor groei. We houden van een uitdaging en nog meer van inbound marketing. Waar wacht u nog op?