freelance online marketing

VERSTERK UW MARKETING MET EEN ONLINE MARKETING SPECIALIST.

Een online marketing specialist die uw volledige online marketing kan opstarten of versterken. Iemand met een jarenlange ervaring in websites, online campagnes, project management, zoekmachine optimalisatie, sociale media, content marketing, nieuwsbrieven, analyses.

Bij gebrek aan tijd of de nodige expertise is het niet vanzelfsprekend om de online marketing van uw bedrijf zelf in handen te nemen. Dit intern organiseren en hiervoor iemand aanwerven, kost dan weer handen vol geld. Misschien kampt u wel met organisatorische problemen omdat iemand binnen het bedrijf plots vertrekt?

Anderzijds heeft uw bedrijf honger naar groei en een professionele online marketing is hierbij essentieel. Want de toekomst is digitaal en u wil hierop dan ook inzetten en blijven evolueren. Doe daarom een beroep op onze freelance online marketeer!

INTERIM PROJECT MANAGEMENT

Tijdelijke begeleiding van online projecten. Het aansturen en opvolgen van uw projecten.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Maak uw online verhaal efficiënt met een complete strategie. Stroomlijn uw website samen met uw e-mail marketing, sociale media en uw offline of instore verkoop.

Uw freelancer zet voor u een volledige online marketing op en kan die ook beheren. Naar uw wensen en noden, op uw maat. Van strategie tot SEO, sociale media of e-mail: uw freelancer schrijft uw verhaal

Van strategie tot SEO, sociale media of e-mail: uw freelancer kan het allemaal

FACEBOOK MARKETING EN SOCIALE MEDIA

Maak uw online verhaal efficiënt met een complete strategie. Stroomlijn uw website samen met uw e-mail marketing, sociale media en uw offline of instore verkoop.

SEO & SEA CAMPAGNES

Maak uw online verhaal efficiënt met een complete strategie. Stroomlijn uw website samen met uw e-mail marketing, sociale media en uw offline of instore verkoop.

E-MAIL MARKETING

E-mailmarketing acties opzetten die meer leads genereren. Uw boodschap via e-mails op maat versturen en rapportering van de resultaten.

WEB ANALYTICS

Online marketing doelstellingen meten en opvolgen. Opmaak van dashboards en rapporteringstools. Analyse van de cijfers omzetten naar inzichten en aanbevelingen.

Maak kennis met uw freelance online marketeer.
Ontdek wat hij voor u kan betekeken.

Maak hier uw gratis en vrijblijvende afspraak

Katrien

KATRIEN GELELEENS
Marketing Manager KassaPlanet

Ontwerpia levert een persoonlijke service en neemt je mee in het verhaal van inbound marketing.

Uw partner in de wondere wereld van online marketing

De wereld van online marketing is divers. Ontwerpia beschikt over de modernste tools, technieken en strategieën. Wij zetten u centraal, voor een oplossing op maat. Elk lid van ons team is een extensie van uw team, helemaal gericht op uw succes.

We willen u zien groeien.

Een online marketing bureau zoals Ontwerpia is de ideale partner om u een heel nieuw perspectief aan te bieden. We geven nieuw leven aan uw marketinginspanningen, uw imago als merk en uw relaties met uw klanten.

Ontwerpia is alles-in-een. Sommige marketingbureaus doen SEO. Anderen doen content. Nog anderen doen advertenties.

Wij doen het allemaal. We combineren alle aspecten van goede marketing om zo meer leads te creëren. We brengen experts samen en steken onze koppen bij elkaar om het beste plan voor uw bedrijf te bedenken. Binnen uw tijdschema en uw budget. Inderdaad, we’re that good.

Ontwerpia Freelance

Maak uw boom de opvallendste in het bos. Laat ons u tonen wat wij voor u kunnen doen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.