Website & Applicaties

Waar webdesign en marketing samenkomen voor een sterke digitale klantenervaring

De eerste stap richting digitale groei

Een website is geen statisch onderdeel van uw bedrijf. Het is een onmisbare tool die actief moet worden ingezet. Een eerste indruk maakt u maar een keer. Een mooie website maken is niet voldoende: wij maken een website die rendeert.

De beste klantenervaring

Webdesign is de bouwsteen van uw digitale groei, en dat menen we ook echt. Het is een essentieel onderdeel van uw marketing én een hoeksteen in de relatie met uw klant.

Bekijk daarom uw website als een medewerker, die zich de klok rond inzet voor uw bedrijf. Webdesign moet overtuigend en gebruiksvriendelijk zijn, zoals u het van uw werknemers ook verwacht.
responsief webdesign

Onze websites zijn een hit bij bezoeker én zoekmachine

Websites voor elk toestel

Steeds meer mensen surfen via een mobiel toestel. Daarom werkt Ontwerpia met responsief webdesign. Dat betekent dat onze lay-outs zich automatisch aanpassen aan verschillende schermen, van desktoppen tot smartphones.

Want om uw klant geïnteresseerd te houden, moet uw website eenvoudig zijn om op rond te neuzen. Gebruiksvriendelijk, dus. Ons webdesign past zich daarom dynamisch aan, ongeacht het unieke scherm van uw bezoeker. Thuis of op pad, de gebruikservaring blijft aangenaam en vlot.

Een website die niet responsief is voor mobiele toestellen, loopt heel wat kansen mis. Niet alleen verliest uw website aan gebruiksgemak, ook zoekmachines zijn dol op mobielvriendelijke websites. Om u op de eerste plaats richting succes te zetten, werken wij steeds met responsief webdesign.

100% SEO-compatibel

SEO is een belangrijk onderdeel van een degelijk marketingplan voor elk bedrijf. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, of gewoon ‘zoekmachineoptimalisatie’. Dat betekent dat een website – én de inhoud ervan – zo wordt ontworpen dat zoekmachines meer relevante zoekwoorden linken aan die site.

SEO is ons ding. We hebben de ervaring en kennis in huis, waardoor onze websites voldoen aan de strengste SEO-criteria. Ook onze websitecode is SEO-vriendelijk. Dat doen we standaard, omdat het een onmisbaar element is in de beste strategie voor uw bedrijf.

We ontwerpen om te verleiden, te engageren. UX-design, of user-experience-design, is een belangrijk onderdeel van SEO. Een aantrekkelijke site, wel, trekt aan. Door UX in te zetten, worden winkelkarretjes minder snel verlaten en blijven klanten geëngageerd.

Content Marketing

Content Management Systeem (CMS)

Dankzij een CMS kunt u ook zelf eenvoudig updates doorvoeren op uw website. Ontwerpia traint en begeleidt u. U kunt steeds bij ons terecht, ook wanneer u de updates en het beheer liever door ons laat doen.

Webshop & E-commerce

Webshop & E-commerce

Een webshop bevat oneindig veel potentieel. Het gemak en de diversiteit van online shoppen kan een waardevolle tool zijn in uw salesaanpak. We helpen u op gang: van online verkopen tot betaling en levering.

Custom Development

Custom Development

Custom development is afgestemd op uw specifiek project. Zo creëert u persoonlijkheid, individualiteit en krijgt de klant een goed beeld van wie u bent. We laten graag uw website opvallen in de massa.

Slimme ontwerpen, die het werk doen voor u

Webdesign Kassaplanet

KassaPlanet

Kassaplanet biedt geïntegreerde kassasystemen voor horeca en retail aan. Ontwerpia maakte voor hen een volledig nieuwe website, met focus op klantenervaring. We stippelden bovendien een online-marketingtraject uit, dat we concreet uitbouwden tot meetbare resultaten.

150% groei van organische bezoekers
Top-3 posities voor relevante zoekwoorden
50% stijging van gemiddelde plaatsingen in Google

Ontdek het volledige verhaal

Laat ons u een nieuwe kijk geven op websites en online marketing. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.