Nieuwbad

NIEUWBAD COMBINEERT INBOUND MARKETING MET EEN OVERTUIGENDE WEBSITE

DE UITDAGING

Nieuwbad is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en is actief in de regio Antwerpen. Het team van Mark en Paul transformeert verouderde badkamers tot moderne, designbadkamers, dat allemaal in tien dagen. Nieuwbad biedt een totaalservice aan, van afbraak tot afwerking in de puntjes. Nieuwbad werkte samen met Ontwerpia aan een nieuwe website. Die overtuigt bezoekers van Nieuwbads diensten en zet aan tot het aanvragen van een offerte. Op de website worden ook realisaties en klantenverhalen weergegeven.

DE AANPAK

Vol enthousiasme ging Ontwerpia met Nieuwbad rond de tafel zitten. We wilden niet alleen hun verhaal horen, maar het ook toepassen in een slimme online-marketingaanpak. We gingen voor een website die bezoekers op zoek naar badkamerrenovaties niet alleen aantrekt, maar hen ook converteert in leads. Ontwerpia nam de voormalige website over en organiseerde een vlotte overgang naar de nieuwe website, die de succesverhalen van Nieuwbad mooi in de kijker zet.

DE OPLOSSING

Het uitbouwen van een website die relevante klanten omzet tot leads, daar weten we best wel wat over. Het gaat namelijk om meer dan alleen een mooie website ontwerpen, ook online marketing is essentieel. Ontwerpia weet intussen perfect welke tools in te zetten voor de beste resultaten. Bij Nieuwbad gingen we voor een combinatie van drie elementen: de nieuwe website kreeg een CMS-systeem, we bouwden zorgvuldig zowel een traject rond zoekmachineoptimalisatie, als een Google AdWords-campagne uit.

HET RESULTAAT

De nieuwe website vond zijn plekje in de zoekmachineranking en steeg in korte tijd tot zelfs helemaal bovenaan voor relevante zoekwoorden zoals ‘badkamer renoveren’, ‘badkamerrenovatie Antwerpen’,…

  • Google top 3 posities voor relevante zoekwoorden, zoals ‘badkamer renoveren’, ‘badkamerrenovaties’,…
  • +123% bezoekers uit organische zoekresultaten.
  • +566% online aanvragen voor een badkamerrenovatie na 12 maanden.
  • 12% van de bezoekers vraagt een renovatie aan.

Laat ons uw online marketing op de korrel nemen. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.