Rovana

ROVANA KIEST VOOR MEER ONLINE ZICHTBAARHEID EN LEADS

DE UITDAGING

Rovana is al 85 jaar dé specialist in o.a. zonweringen en rolluiken. Zij zijn een familiebedrijf dat persoonlijk advies en professionele service hoog in het vaandel draagt. Mét resultaat. Zo bedraagt hun Google review score maar liefst 4,7. De sector van zonweringen is best een sterk concurrerende sector. Bij Rovana zijn ze er rotsvast van overtuigd dat inzetten op digitale marketing geen overbodige luxe meer is. Ze wilden dan ook het liefste samenwerken met een partner die op een persoonlijke en transparante manier samenwerkt en communiceert. De keuze voor Ontwerpia lag voor de hand.

DE AANPAK

Onze aanpak bestond in het uitwerken van een marketingplan en budget voor het komende jaar. Omdat Rovana actief is in een sterk concurrerende sector, wilden zij vooral beter online zichtbaar zijn en nieuwe leads aantrekken. Omdat we bij Ontwerpia nu eenmaal niet houden van half werk, hebben we gekozen om het hele arsenaal aan online marketingtools in te zetten. Gaande van SEA, SEO, het inzetten van sociale media tot het up-to-date houden van hun website om nieuwe leads aan te trekken. Dat doen we natuurlijk steeds met onze kennis van online marketing in het achterhoofd.

DE OPLOSSING

We zijn gestart met het regelmatig updaten van hun website, zodat alle informatie altijd relevant en up-to-date is. Daarnaast wilden we het organisch zoekverkeer aanzwengelen en hun zoekmachine marketing optimaliseren. Ook het onderhoud van hun sociale media, namelijk Facebook en Instagram, stond op het verlanglijstje van onze klant. Tot slot, hebben we verschillende Google ads-campagnes opgestart in de vorm van Google Search, Display ads en social media ads. Meten blijft weten, dus krijgt Rovana elke maand een update met daarin de belangrijkste KPI’s volgens een fixed marketingbudget.

HET RESULTAAT

Rovana en Ontwerpia: wanneer een transparante en eerlijke samenwerking leidt tot een betere zichtbaarheid in een sterk concurrende markt!

Leads

+78%

Websitebezoekers

+97%

Organisch zoekverkeer

+78%

Laat ons uw online marketing op de korrel nemen. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.