It’s a Sales New World

ITS A SALES NEW WORLD START MET 2 WEBSITES

DE UITDAGING

It’s a Sales New World, niet waar? De wereld is in constante evolutie en dat is niet anders in de wereld van verkoop. De verkoper van vroeger is niet meer. Het hele verkoopproces gebeurt op een heel nieuwe manier. Vanuit die visie ontstond in 2016 Sales New World. Als partner reikt Sales New World bedrijven oplossingen aan om de verkoopstrategie en –inspanningen performanter te maken. Bovendien richtte het de Flanders Sales Academy op, waar men terechtkan voor opleiding en coaching. Sales New World klopte bij Ontwerpia aan om hun nieuwe website te ontwerpen en op te zetten.

DE AANPAK

Toen we elkaar ontmoetten, ging Ontwerpia meteen enthousiast mee in het verhaal. Het concept was simpel: opvallen op een smaakvolle manier. Dat deden we door te werken met een grote header en titels. We implementeerden ook een blog in magazinestijl. Sales New World wordt gerund door iemand met bakken ervaring in de commerciële wereld, die ook duidelijk wist wat hij wilde bereiken met zijn website. Onze missie: zijn visie vertalen in een website op maat, met CMS.

DE OPLOSSING

We ontwierpen een website die beantwoordt aan alle vragen van de klant. Ticks all the boxes? Check! Dankzij de geïntegreerde CMS kan de klant eenvoudig alle content, updates en nieuwe blogposts onderhouden. Ontwerpia installeerde bovendien een trackingtool dat alle conversies op de website meet en meteen ook rapporteert in een overzichtelijk dashboard.

HET RESULTAAT

De samenwerking van Ontwerpia en Sales New World leidde tot een mooi resultaat: niet één, maar wel twee dynamische websites: salesnewworld.be en flanderssalesacademy.be. Ontwerpia blijft actief met deze sites bezig, zoals om meer functionaliteiten te lanceren (denk: een chatbox of e-learningomgeving). To be continued.

 

Laat ons uw online marketing op de korrel nemen. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.