Webdesign Lebbeke

Een professionele website laten maken?

Waarom een website laten maken?

Uw belangrijkste digitale marketingtool die zich optimaal presenteert op elk scherm: desktop, mobiel of tablet. Ga voor een website die overtuigend en klantgericht uw producten en diensten volledig tot hun recht laat komen.

Een website die uw onderneming laat groeien dankzij een verkoopsgerichte aanpak en onze zoekmachine optimalisatie.

  • Een website gemaakt door marketeers
  • Focus op zoekmachine optimalisatie (SEO) en lead generatie
  • Sterke gebruikerservaring
  • Begeleiding, nazorg en onderhoud van uw website
webdesign Lebbeke

Webdesign regio Lebbeke waarmee u scoort bij klanten én in Google!

Een website laten maken voor elk toestel.

Elke website die we maken is 100 % mobielvriendelijk. Niet onbelangrijk, want steeds meer mensen surfen op een mobiel toestel. Met responsief webdesign zorgen we ervoor dat de lay-out van uw website zich naadloos aanpast aan elk scherm: van desktop tot mobiel.

 

Meer leads met online marketing

Nadat u uw website heeft laten maken, denkt u wellicht ook aan de online marketing. Als Google Partner streven we steeds naar de beste plaats in Google door middel van zoekmachinemarketing. Kies voor professioneel webdesign en online marketing in één pakket

Webdesign Lebbeke Google
Webdesign Lebbeke WordPress
Webdesign Lebbeke Facebook

Een offerte voor uw website?
WE HELPEN U VAN A TOT Z

Boek hier online uw afspraak


Hoe lang duurt het om mijn website te bouwen?

Wij bouwen uw website in ongeveer 4 weken. Eerst bedenken we het concept en het grafische plaatje. Na uw akkoord wordt die vertaald naar een functionele website waarop de teksten en afbeeldingen worden ingeladen. Daarna staat uw website klaar om te lanceren.

Hoeveel kost het bouwen van een website?

Ontwerpia bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek. Bezorg ons meer informatie over uw project en dan sturen wij u een offerte. Boek snel uw afspraak!

Kan ik gemakkelijk zelf dingen aanpassen?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Daarmee wordt het een fluitje van een cent om zelf nieuwe foto’s toe te voegen, blogposts en nieuwsberichten te schrijven enz.: Als klant moet u dus niet langer passief toekijken, maar kunt u zelf actief uw project mee vorm geven.

Wat heb ik nodig voor het laten maken van een website?

Voor het bouwen van uw website hebben we eerst en vooral een domeinnaam nodig, webruimte met webhosting en uiteindelijk een webdesign. Klinkt het ingewikkeld? Geen nood! Wij begeleiden u van A tot Z.

Bieden jullie technische ondersteuning en onderhoud?

Naast het bouwen van uw website, staan wij u bij voor een levenslange technische ondersteuning en onderhoud.

Zorgt een nieuwe website voor meer leads?

Bij Ontwerpia bouwen we niet alleen websites die mooi ogen en gebruiksvriendelijk zijn. We zorgen er ook voor dat uw (potentiële) klanten makkelijk de weg vinden naar uw bedrijf.website info

Welke informatie komt er op uw website?

De eerste fase van het bouwen van een professionele website is cruciaal. We brengen in kaart welke informatie bezoekers verwachten op de website en hoe de website uw potentiële klanten kan verleiden tot actie.

website webdesign

Het ontwerpen van het webdesign.

We vertalen dit in een sterk grafisch design. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw huisstijl. Als marketingbureau koppelen we dit grafische plaatje ook aan de verwachte prestaties van uw website.

webdesign development

Start van de codering en ontwikkeling van uw professionele website.

Zodra we zicht hebben op de indeling van uw website in blokken en pagina’s, vertalen we het ontwerp naar de html-code. Het resultaat van deze fase is een online demo.

webdesign content

Content creëren: tekst en afbeeldingen.

In deze fase starten we met het creëren van content voor de website. We staan in voor de teksten, copywriting en eventuele vertalingen. Daarnaast maken we een zorgvuldige selectie van de afbeeldingen die we zullen gebruiken.

webdesign live

Uw professionele website is klaar!

Na het uitvoerig testen en na uw goedkeuring, is uw website volledig klaar om zijn plek te veroveren in de online wereld.Een website die jouw onderneming laat groeien?
Kies voor professioneel webdesign.

Het team van professionele webdesigners van Ontwerpia staat voor u klaar.

NAAR DE EXPERTS

Webdesign regio Lebbeke: een sterk staaltje professionaliteit.

Webdesign Lebbeke Riklight

Riklight, dé lichtspecialist.

Riklight is dé expert op het vlak van lichtstudies, lichtadvies en lichtplannen. Voor deze klant bouwde Ontwerpia een professionele en functionele website die zorgde voor:

meer websitebezoekers
meer leads of potentiële klanten
meer organisch zoekverkeer

Ontdek het volledige klantenverhaal

Laat ons u een nieuwe kijk geven op websites en online marketing. Dat is leerzaam, levert u nieuwe inzichten op en draagt zichtbaar bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.