Hiep hiep hoera! ! Het is feest bij Ontwerpia! Jaarlijks selecteert Google een beperkt aantal digitale bureaus om deel te nemen aan een traject binnen het partnerprogramma.

Dit jaar werd onder andere Ontwerpia gekozen om de prestigieuze Google Business Coaching Academy te volgen om zo door te groeien naar het volgende niveau! Het werd door de Elevator Business Coaching Academy opgemerkt en geselecteerd op basis van haar groeipotentieel en haar prestaties van het afgelopen jaar.

Maar wat houdt dat programma nu precies in en wat betekent het voor u als klant? Frederike Spalart, Google Partners Program Manager bij Google België en zaakvoerder van Ontwerpia, Bert Schouppe geven toelichting.

Voor wie is het Google Elevator Business Programma bedoeld?

Frederike: “Het Google Elevator Business Coaching programma richt zich op een groep van mediabureaus in België en Luxemburg waarvan we bij Google geloven dat ze het potentieel én de ambitie hebben om verder te groeien in de markt. Het Google Elevator Business Programma is een invite-only event dat we ieder jaar aanbieden aan de meest beloftevolle digitale bedrijven.”

Google Business Elevator Dag1

Foto: Google Business Elevator programma @ Google Brussel

Wat wil Google bereiken met het programma?

“Het doel van het Elevator Business Coaching programma is om de geselecteerde bureaus te ondersteunen in de groei van hun business en dit in het algemeen, los van eigen producten die we aanbieden. Op die manier dragen we ook bij aan de marktgroei van online adverteren in België,” aldus Frederike.

Wat houdt het in?

“Het programma kan het best vergeleken worden met een ‘mini MBA-programma’ van verschillende maanden waarin verschillende management topics behandeld worden gedurende verschillende sessies. Daarnaast vullen we de groepssessies ook aan met individuele coaching sessies, zodat we voor elk bureau een persoonlijke aanpak kunnen aanbieden.

Tijdens de sessies worden de deelnemers aangespoord om ambitieuze doelen te stellen op elk niveau van digitaal ondernemen – van marketing tot HR! Die zullen ze ongetwijfeld behalen dankzij de persoonlijke coaching door topcoach Robert Craven, een internationale keynote speaker uit de UK en auteur van verscheidene online marketing bestsellers.

Hij is door ons aangesteld als business growth consultant voor de geselecteerde Belgische Google Partners en heeft dit traject al in verschillende Europese landen begeleid. Dit resulteerde telkens in een forse groei van de digitale marketingbureaus.”

Ontwerpia in de lift!

Zaakvoerder Bert Schouppe is alvast enorm blij met deze kans. “We zien de erkenning als een beloning voor ons harde werk van de voorbije jaren en we staan dan ook te popelen om het onderste uit de kan te halen zodat we ons potentieel ten volle kunnen benutten.

Het Google Elevator programma geeft ons de unieke kans om – onder begeleiding van een professionele coach – grondig na te denken over onze strategie, onze missie, onze processen, onze dienstverlening enz. terwijl we in het dagdagelijkse leven vooral bezig zijn met het operationele.

Bovendien leren we ook van de andere deelnemende bedrijven. Uiteindelijk zullen door het programma alle betrokken partijen, zowel ons bureau als onze (potentiële) klanten, profiteren van een nog verder doorgedreven professionalisering van onze werking.

Slimme digitale marketing
Hoe scoort uw online marketing ?

Registreer voor een vrijblijvende digitale marketingscan

SCAN MIJN DIGITALE MARKETING

Meer weten? Schrijf in voor onze nieuwsbrief